Un altre mastegot

Ver el tema anterior Ver el tema siguiente Ir abajo

Un altre mastegot

Mensaje  Admin el Sáb Sep 16, 2017 12:39 pm

Xiquets, heus ací un nou acte de contrició per part meva. Arran d'un intercanvi d'impressions amb el guru de gurus, de forma tangencial ens va sorgir el tema dels elements que moren en segona fila quan destrueixes els de la primera, i en concret el cas del Psiloi. Us voleu creure que en un moment em va ensorrar -cosa que, de retruc, us ha enfonsat també a vosaltres- els darrers 10 anys de confiança amb el meu coneixement del reglament? Un altre cop? Doncs sí...

Paradoxalment, un cop revisada la traducció, vaig constatar que no estava mal interpretada de l'anglès. Senzillament, no li vaig prestar prou atenció. I això vol dir que CAP DE VOSALTRES ho ha fet tampoc mai durant aquests anys.

Atenció al que llegireu tot seguit, perquè canviarà la manera de jugar els Psiloi. Tanmateix, aquest cop no us ho donaré tot mastegat. Vull veure si us ho curreu. Us diré com es juga correctament i a veure si algú té collons de trobar-ne la justificació al reglament. Tant hi fa si és a l'original o a la traducció. Ben llegit, ho trobareu a totes dues versions. Allà va:

1. Si tenim dos psiloi, un immediatament darrere de l'altre, amb el frontal en combat cos a cos contra un enemic i tots dos flanquejats completament per un segon element enemic, en cas de derrota, només és destruït el primer; el de darrere sobreviu. Sí, ja sé que sona al•lucinant, però és el que diu el reglament... des del 2007!!!! No affraid confused

2. Si tenim un psiloi en segona fila darrere d'un element amic que NO sigui de Psiloi i que sigui destruït en combat cos a cos, el Psiloi SEMPRE és destruït, independentment de qui hagi eliminat al seu company frontal. Tot i haver-ho llegit 1000 cops, mai (i això vol dir mai, però mai) ho he jugat així. pale

Tot i semblar paternalista, em temo que aviat us hauré de començar a esbroncar per no ajudar-me a veure aquestes coses. Una cosa és que se t'escapi algun factor de combat aquí o una regla de meteorologia allà; una altra ben diferent és passar-te 10 anys jugant malament.

Au, a veure qui vol demostrar que no sóc l'únic que es llegeix les regles. Mad

_________________
Firmado,
EL PROSÉLITO DE DBMM (y también censor de este foro)
Visita http://landmeister.blogspot.com y sabrás qué soy y quien soy.
avatar
Admin
Admin

Cantidad de envíos : 1829
Rango : 1643
Reputación : 33
Fecha de inscripción : 06/09/2008
Localización : Barcelona

Ver perfil de usuario http://landmeister.blogspot.com

Volver arriba Ir abajo

Re: Un altre mastegot

Mensaje  Nameless el Sáb Sep 16, 2017 8:35 pm

Home, el punt dos ja el fèiem bé. Vaja, que jo sàpiga... Suspect no siguis tant dramàtic Razz
avatar
Nameless

Cantidad de envíos : 767
Rango : 563
Reputación : 5
Fecha de inscripción : 27/09/2008
Localización : Barcelona

Ver perfil de usuario http://subcronicadbmm.blogspot.com/

Volver arriba Ir abajo

Re: Un altre mastegot

Mensaje  Admin el Dom Sep 17, 2017 9:08 am

Nameless escribió:Home, el punt dos ja el fèiem bé. Vaja, que jo sàpiga... Suspect  no siguis tant dramàtic Razz

Vols dir? Estàs segur que totes i cadascuna de les vegades que has matat un element de primera fila t'has fixat que hi havia un Psiloi darrere que també ha estat eliminat quan el combat només era frontal? Jo diria que no ho fem mai, però potser és veritat que començo a manifestar símptomes d'estrés post-traumàtic a base de rebre òsties com aquesta Sad

_________________
Firmado,
EL PROSÉLITO DE DBMM (y también censor de este foro)
Visita http://landmeister.blogspot.com y sabrás qué soy y quien soy.
avatar
Admin
Admin

Cantidad de envíos : 1829
Rango : 1643
Reputación : 33
Fecha de inscripción : 06/09/2008
Localización : Barcelona

Ver perfil de usuario http://landmeister.blogspot.com

Volver arriba Ir abajo

Re: Un altre mastegot

Mensaje  Nameless el Dom Sep 17, 2017 3:18 pm

Segur, com a mínim, sempre que el psiloi era enemic ho he recordat Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

És broma What a Face

Ara de debó, sempre ho hem fet.
avatar
Nameless

Cantidad de envíos : 767
Rango : 563
Reputación : 5
Fecha de inscripción : 27/09/2008
Localización : Barcelona

Ver perfil de usuario http://subcronicadbmm.blogspot.com/

Volver arriba Ir abajo

Re: Un altre mastegot

Mensaje  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Volver arriba Ir abajo

Ver el tema anterior Ver el tema siguiente Volver arriba


 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.